Wandelvereniging Bargermarke

Wv Bargermarke is opgericht te Emmen (wijk Angelslo) op 1 november 1970. Jaarlijks organiseert de vereniging meerdere wandeltochten. De te wandelen afstanden variëren van 5 tot 30 kilometer. De routes zijn altijd goed gepijld en ook krijgen de deelnemers een routebeschrijving mee. De deelnemers aan de Goede Doelenwandeltocht in Valthe kunnen dan ook een goed georganiseerde tocht verwachten.

Mochten deelnemers de smaak te pakken krijgen, een lidmaatschap van wv Bargermarke hoeft nog geen € 30,- per jaar te kosten.

Er wordt 13 zaterdagen per jaar elders gewandeld, waar men altijd gezamenlijk naar toe gaat. Zowel het vervoer als het inschrijfgeld is gratis voor de leden. Er dient dan wel in het verenigingstenue gewandeld te worden. De te wandelen afstanden zijn 5, 10 of 15 km. Wie hiervoor belangstelling heeft, mag 1x gratis mee om te kijken of het aanspreekt.

Daarnaast zijn leden van wv Bargermarke lid van KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland). Met de ledenpas krijgt men korting bij alle wandeltochten in Nederland die aangemeld zijn bij KWBN. Afhankelijk van het soort lidmaatschap kan men 5x per jaar het magazine wandel.nl en jaarlijks het evenementenboekje met daarin alle bij KWBN aangemelde wandeltochten in de brievenbus verwachten. Bovendien kunnen leden van de vereniging een bijdrage ontvangen voor de Drentse wandelvierdaagse in Odoorn.

Voor meer informatie:

www.wandelverenigingbargermarke.nl

wandelverenigingbargermarke@gmail.com

06-30740433

Laatste nieuws

29 april 2020

Corona-maatregelen

Vanwege de corona-maatregelen zijn alle evenementen tot 1 september verboden. Het verplaatsen van onze toertochten naar september is geen optie i.v.m. de volle NTFU kalender in […]
7 maart 2020

Nieuwsbrief 1, 2020

In deze 1e nieuwsbrief van 2020 alle info over onze toertochten op zondag 23 augustus en de veranderingen na 10 jaar Valthe Groningen Valthe
4 maart 2020

Na 10 jaar Valthe Groningen Valthe een nieuwe uitdaging!!

VALTHE GRONINGEN VALTHE WORDT HUNEBED HIGHWAY CLASSIC. Verandering van spijs doet eten, verandering van routes doet fietsen. Daarnaast organiseren we ook op dezelfde dag (zondag 23 augustus) voor de 2e keer Drenthe Rond en de ATB toertocht Bos, Water & Zand Rondomme. Na 10 jaar met veel succes VGV te hebben georganiseerd, vonden wij het tijd voor iets anders en laten wij Groningen los.
12 februari 2020

Uitreiking Donaties 2019

Zondag 25 augustus 2019 was een groot succes. Een nieuw deelnemersrecord. Maar liefst bijna duizend deelnemers namen deel aan Valthe Groningen Valthe, het wandelen, Drenthe Rond of het mountainbiken. Kortom; fietsen en wandelen voor het Goede Doel. !
7 november 2019

Valthe Groningen Valthe 2019 breekt alle records

Daar waar 2019 toch al het jaar van het breken van records was, met o.a. de warmste dag ooit, daar heeft Stichting Goede Doelen Valthe er ook nog maar even eentje aan toegevoegd: een record aantal deelnemers aan de fiets- en wandeltochten.
7 november 2019

De ultieme uitdaging: Drenthe Rond

Er is een nieuwe toertocht geboren! Drenthe Rond is de naam en de afstand is maar liefst 275 km. Durf jij de uitdaging aan en pak jij de wielerhandschoen op.